Nobü

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
  • Roze dubbele vibrator van siliconen. De Tigo van Nobü is een duo vibrator. Hierbij zit er een motor in de kop voor G-spot stimulatie en een motor in de clitoris kop voor clitoris stimulatie. De vibrator heeft tien verschillende vibratiepatronen waartussen te schakelen is met een omhoog en omlaag kno..
  • Roze vibrator van siliconen in een zwaan vorm. Met de Swani vibrator van Nobü is, door de puntige "snavel", zowel de g-spot als de clitoris te stimuleren. Deze roze opvallende vibrator heeft op maar liefst twee plekken een motor, namelijk in de schacht en in het handvat. Met kleine puntjes op de sch..
  • Roze vibrator van siliconen in de vorm van een eend, welke op maar liefst twee verschillende manieren te gebruiken is. Namelijk als duo vibrator voor zowel G-spot als clitoris stimulatie en ook puur als clitoris stimulator met het dunnere uiteinde van het kleine deel. Ook heeft de vibrator maar lief..
  • Roze siliconen vibrator met twee motors van het merk Nobü. Met kleine noppen op de top voor een heerlijke clitoris stimulatie. Met tien verschillende vibratiesnelheden en standen waartussen je gemakkelijk kan schakelen met de omhoog en omlaag knop. Gemakkelijk op te laden met een USB lader waardoor ..
  • De Momo van Nobü is een vibrator met een smalle schacht en is zowel geschikt voor clitoris- als G-spot stimulatie. De vibrator heeft de vorm van een dolfijn met een lange dunne neus. Met maar liefst 7 vibratie standen zodat er altijd een geschikte stimulatie stand voor jou is! Door de zeven vibratie..