Closet Collection

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • De Stella Obsession is een unieke, taps toelopende vibrator die het nieuwste aan op afstand bedienbare technologie bezit, waardoor een afstand van maar liefst 20 meter haalbaar is. Perfect voor een stel dat van spelletjes houdt. Deze op afstand bedienbare vibrator en clitorisstimulator (8 cm) kan di..
 • De Alexandra, beleef een van de oudste vormen van vrouwelijke stimulatie. De Kegel Ball is al meer dan 100 jaar oud en is ontworpen om de seksuele beleving te verhogen, om oefeningen te doen met je vaginale spieren en ze te trainen. Je kan de ballen gebruiken om alleen de spieren te versterken of sa..
 • De Celine Bendable Butterfly Wand is een flexibele silicone tickler van 26 centimeter, ontworpen om alle delen van het lichaam op een comfortabele manier te bereiken. Hij heeft knopjes met ledverlichting en je kan kiezen uit 12 stimulerende vibratiestanden. De Celine heeft een bewerkte schacht en ka..
 • De Celine Bendable Butterfly Wand is een flexibele siliconen stimulator van 26 centimeter, ontworpen om alle delen van het lichaam op een comfortabele manier te bereiken. Hij heeft gemakkelijk te gebruiken knopjes met ledverlichting en je kan kiezen uit 12 stimulerende trilstanden. De Celine heeft a..
 • De Celine Bendable Gripper Wand is een flexibele silicone vibrator van 28 cm, perfect als speeltje voor de G-spot, clitoris, tepels en anus. De tickler heeft 12 stimulerende functies, een makkelijke bediening met ledverlichting en makkelijk vast te houden handvat. De Celine kan gevormd worden in all..
 • De Celine Bendable Gripper Wand is een flexibele silicone tickler van 28 cm, perfect als speeltje voor de g-spot, clitoris, tepels en anus. De tickler heeft 12 stimulerende functies, een makkelijke bediening met ledverlichting en makkelijk vast te houden handvat. De Celine kan gevormd worden in alle..
 • De Celine Bendable Gripper Wand is een flexibele silicone tickler van 28 cm, perfect als speeltje voor de G-spot, clitoris, tepels en anus. De tickler heeft 12 stimulerende functies, een makkelijke bediening met ledverlichting en makkelijk vast te houden handvat. De Celine kan gevormd worden in alle..
 • De Victoria Triple Play is een vibrator van 11 inch met twee uiteindes. Hij heeft 12 functies en is gemakkelijk in het gebruik. Hij is gemaakt van zachte siliconen, en heeft een flexibele bewerkte kop en een stevig gebogen handvat in de vorm van twee ballen. De vibrator heeft 3 krachtige motoren ver..
 • De Victoria Triple Play is een vibrator van 11 inch met twee uiteindes, hij heeft 12 functies en is gemakkelijk in het gebruik. Hij is gemaakt van zachte siliconen, heeft een flexibele bewerkte kop en een stevig gebogen handvat in de vorm van twee ballen. De vibrator heeft 3 krachtige motoren verdee..
 • De Victoria Triple Play is een vibrator van 11 inch met twee uiteindes, hij heeft 12 functies en is gemakkelijk in het gebruik. Hij is gemaakt van zachte siliconen, heeft een flexibele bewerkte kop en een stevig gebogen handvat in de vorm van twee ballen. De vibrator heeft 3 krachtige motoren verdee..
 • De omkeerbare Lady Jadore 360 Tulip heeft een zacht afgerond hoofd met geribbelde bloemblaadjes die bedoeld zijn om bij de g-spot te komen en zo een krachtiger orgasme te krijgen. Nadat deze oplaadbare siliconen vibrator voor de eerste keer is opgeladen, is hij goed voor uren ononderbroken gebruik. ..
 • De Nina Petite Bunny is een vibrator in de vorm van een konijnenoor en heeft 10 functies. Hij heeft een rond ontwerp en hij is gemakkelijk te bedienen met behulp van zachte knopjes met ledverlichting. Deze veelzijdige massager van 14 centimeter is bedoeld om te spelen met de clitoris, vagina en tepe..
 • De Nina Petite Curvy G is een silicone massager van 8 centimeter lang, multifunctioneel, met zachte rondingen en een ronde kop. One-touch bediening met LED verlichting en 10 spannende functies om uit te kiezen. Voor stimulatie van anus, vagina, clitoris, tepels en scrotum...
 • De Nina Petite Curvy G is een siliconen vibrator van 8 centimeter lang, multifunctioneel, met zachte rondingen en een ronde kop. hij heeft one-touch bediening met LED verlichting en 10 spannende functies om uit te kiezen. De vibrator is geschikt voor stimulatie van de anus, vagina, clitoris, tepels ..
 • De Christiane Soul is een vibrator van 18 cm die makkelijk hanteerbaar is. Hij heeft 10 intense functies en een zachte glooiende en ronde kop, bedoeld om de G-spot te stimuleren en je orgasme te verbeteren. Hij heeft een super zachte coating en licht geribbelde schacht. De Christiane is perfect voor..
 • De Carrie B. Slim G is een g-spot vibrator van 17 cm met glooiende rondingen, een gebogen kop en een fluweelzachte schacht die speciaal ontworpen is om de G-spot te bereiken, zodat je verzekerd bent van langere orgasmes. De bediening is heel gemakkelijk, met één druk op de knop kan je de 12 krachtig..
 • De Carrie B. Twister is een stimulator van 17 cm met een gedraaide kop, bedoeld om de tepels en clitoris te stimuleren zodat je een heftiger en langer durend orgasme krijgt. Inclusief een gemakkelijke afstandsbediening en 12 intense, verstelbare functies om uit te kiezen...
 • De Carrie B. Slim G is een G-spot vibrator van 17 cm met een gebogen kop, een fluweelzachte schacht en glooiende rondingen. De bediening is heel gemakkelijk, met één druk op de knop kan je de 12 krachtige vibraties en snelheden aanpassen. Deze vibrator is speciaal ontworpen is om de G-spot te berei..
 • De Carrie B. Slim G is een G-spot vibrator van 17 cm met glooiende rondingen, een gebogen kop en een fluweelzachte schacht die speciaal ontworpen is om de G-spot te bereiken, zodat je verzekerd bent van langere orgasmes. De bediening is heel gemakkelijk, met één druk op de knop kun je de 12 krachtig..
 • Kunstzinnigheid, eenvoud en functionaliteit komen samen in dit mooie ontwerp. Ergonomische vormen en verleidelijke ribbels zijn gebruikt om zo veel mogelijk plezier en mogelijkheden te creëren. Dring zachtjes door tot de meest lekkere plekjes met deze massager van 18 cm die makkelijk in de hand ligt..