Easyplugs

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
  • Met de gouden buttplug met roze steen heb je inderdaad goud in handen! Door het unieke en elegante design ziet niet alleen de plug er bijzonder uit, maar zal jij ook een bijzonder gevoel ervaren. Door de uitlopende top is de plug namelijk makelijk in te brengen en lichaamsvriendelijk! Door het bolle..
  • Gouden anaal plug van hoogwaardig aluminium, gemakkelijk in te brengen en vast te houden door de ring achterop de plug. Hierdoor is de buttplug gemakkelijk vast te houden en tevens veilig tijdens het gebruik. Hierdoor kan je onbezorgd genieten. Bereikt al jouw intieme plekjes en stimuleert van binne..
  • Bij het beleven van een spannende avond kan deze roze buttplug niet ontbreken. De buttplug is van hoge kwaliteit en is erg makkelijk om in te brengen. Hij is namelijk erg gebruiksvriendelijk. De roze buttplug is voorzien van een diamantje aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat de plug er eenmaal in..
  • Geribbelde gouden buttplug welke zorgt voor een heerlijke stimulatie. Met een zwarte siersteen aan de onderkant waardoor de buttplug niet alleen fijn voelt, maar er ook mooi uit ziet! De ribbels zorgen voor een extra interne stimulatie waardoor je nog meer geniet. Het goud zorgt voor een luxe uitstr..
  • Geniet samen met je partner, of alleen, van deze mooi vormgegeven buttplug. De buttplug is gemakkelijk in te brengen en gedecoreerd met een paarse edelsteen aan het einde.Deze goudkleurige buttplug is voorzien van comfortabel overlopende ribbels. De ribbels zorgen voor extra genot bij het inbrengen ..
  • Een hoogwaardige geribbelde aluminium buttplug met zwarte edelsteen, gemaakt voor heerlijk anaal genot. Door de geribbelde structuur voel je deze buttplug echt naar binnen glijden en zal je net wat meer gestimuleerd worden dan bij een gladde buttplug. Daarnaast is de plug ook nog een afgewerkt met e..