BOOM

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
  • Prachtige zwarte siliconen vibrator van het merk Boom. In de vibrator is gesimuleerd hout verwerkt waardoor de vibrator een feest voor het oog is. Gemakkelijk op te laden met de oplaadkabel. Hierdoor heb je geen gedoe met batterijen. Geniet ook van deze vibrator onder de douche of in bad. Met een ke..
  • Rechte zwarte vibrator met ronde top gemaakt van siliconen, uit de lijn van het merk Boom. In de oplaadbare vibrator zit stofvrij siliconen en gesimuleerd hout verwerkt, waardoor deze vibrator er prachtig uit ziet. Waterproof, dus je kan ook van de 10 verschillende standen genieten onder de douche o..
  • Siliconen vibrator in het zwart met trillende oortjes van het merk BOOM. Deze vibrator heeft wel iets weg van een konijn! De uitstekende oortjes gaan heerlijk trillen en geven een fijn gevoel. Door het stofvrije siliconen en het gesimuleerde hout dat in de vibrator is verwerkt heeft deze zwarte vibr..
  • De Boom Cyclone is een unieke vibrator die de clitoris stimuleert met een roterend wiel. Het extra draaiende wiel is perfect voor intense en precieze clitorisstimulatie terwijl de vibrerende schacht de G-spot extra stimuleert. Boom is een merk met een prachtig assortiment mooi ontworpen vibrerende ..
  • De Boom Fir is een luxe vibrator met een bijzondere clitorisstimulator. De extra draaiende borstel is perfect voor intense precieze stimulatie terwijl de vibrerende schacht de g-spot extra stimuleert. Boom is een merk met een prachtig assortiment mooi ontworpen vibrerende speeltjes. Omdat er gesimul..