Savvy

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
  • Deze wit met roze multi speed wand massager is een kleine maar krachtige sensuele stimulator. De massagestaaf bezit alles wat jij nodig hebt voor een sensuele prikkeling. De wandvibrator heeft zeven trilling functies en ook zeven snelheden zodat je lekker kunt afwisselen. Deze wand massager is overa..
  • Met deze drie wand vibrator opzetstukken verander jij jouw wand vibrator in een heerlijk speeltje! Doordat de opzetstukken verschillende vormen hebben zijn ze gemaakt om het hele lichaam te stimuleren. Zo is er een opzetstuk met drie delen voor anale, vaginale en clitoris stimulatie, een opzetstuk m..
  • Deze roze vibrator met elektro stimulatie is een echte must have. Met deze INSPIRE - Electro Stimulatie vibrator kan je 7 levels van vibratie instellen met een pulse patroon. Deze set blinkt uit in veiligheid en kwaliteit. Met een heerlijk zachte afwerking voor een optimaal comfortabel en fijn gevoe..
  • Deze super vibrator rabbit met 10 verschillende standen is een verleidelijke zacht aanvoelende vibrator die alles in huis heeft om heerlijk sensueel geprikkeld te worden. De exacte trillingen en pulsaties van de twee contactpunten van de stimulator zijn op tien verschillende manieren in te stellen, ..
  • Roze vibratie ei van Savvy. Dit eitje lijkt eenvoudig maar levert geweldige prestaties! Stimuleert van binnen uit wanneer je hem vaginaal inbrengt, maar werkt ook geweldig om alle andere belangrijke gebieden te stimuleren. Te bedienen met de afstandsbediening. Kies uit de verschillende snelheden en ..
  • Deze roze tarzan vibrator is voorzien van maar liefst 10 verschillende standen van vibratie welke je allemaal snel in de hoogste sferen zullen brengen. Of je nu in bent voor zachte trillingen of liever gaat voor hardere vibraties, deze tarzan vibrator kan het allebei! Met een mooi gevormde G-spot to..
  • Deze paarse siliconen rabbit vibrator beschikt over zeven verschillende instellingen die niet alleen de intensiteit van de trillingen regelen, maar er ook voor zorgen dat de top van de stimulator naar wens links- of rechtsom kan draaien. Hierdoor kan jij precies de instelling kiezen die jouw optimaa..
  • Een zijdezachte roze vibrator met een speciale gebogen tip. Stel de vibratie gemakkelijk in door de onderkant met de klok mee te draaien. De krachtige motor zal al jou wensen vervullen. Daarnaast is deze spannende roze vibrator ook compact. Zo kan je jouw nieuwe speeltje gemakkelijk meenemen!..
  • Deze turbo power roze rabbit vibrator van siliconen is een zeer krachtige vibrator. De stimulator beschikt over twee aparte turbo-motoren, die je op maar liefst tien verschillende manieren kunt laten trillen en pulseren. Deze vibrator is ergonomisch gevormd zodat het precies jouw lichaamsvormen volg..