Safe

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
  • Het Feel Safe Condoom van het nederlandse merk Safe is een ultra dun condoom. Dit condoom is een stuk dunner dan een standaard condoom, maar biedt dezelfde veiligheid. Een dunner condoom geeft je nog meer gevoel tijdens de seks. Dat is samen zorgeloos genieten!De condooms zijn voorzien van glijmidde..
  • Safe Lubricant Siliconen is een glijmiddel op siliconenbasis en is ultra-efficiënt met een lang glijvermogen. Geschikt voor (intieme) lichaamsmassages en geslachtsverkeer. Safe Glijmiddel is glijmiddel van hoge kwaliteit voorzien van een CE markering, ontwikkeld om het genot en de gezamenlijke intie..
  • De Safe Massage Candle Green Twist is een heerlijke, naar Appletini ruikende massagekaars. Schep een romantische sfeer door de kaars aan te steken en wacht vervolgens tot de kaars smelt. Blaas dan de kaars uit en begin elkaar met de lauwwarme olie te masseren en te verwennen. Het is een verrukkelijk..
  • Safe Massage Kaars Spiritual (Bamboo/Water Lily) om elkaar mee te verwennen. De Safe Massage Kaars bevat een buitengewoom zachte massageolie nadat je de vlam van de kaars hebt uitgeblazen.Inhoud: 100 gram..
  • De Safe Massage Kaars Desire is speciaal ontwikkeld om elkaar te verwennen. De Safe Massage Candle is een heerlijke, naar lentebloemen ruikende kaars waarmee je een romantische sfeer creëert, en die veranderd in een buitengewoon zachte massageolie nadat je de vlam van de kaars hebt uitgeblazen. Het ..